O nama

O odmaralištu

Izaberite ponudu koja najbolje odgovara Vašem ukusu i budžetu

Jezero Laminci je sportsko-rekreativni kompleks koji u svom sastavu ima vještačko jezero za kupanje i sportski ribolov, restoran sa smještajnim kapacitetima, teniske terene, kao i stazu za šetnju i trčanje i biciklizam koja okružuje jezero, a koja je zaklonjena hrastovom i jasenovom šumom koja stvara divan opuštajući ugođaj u svim godišnjim dobima.

Jezero Laminci se nalazi u mirnoj oazi u srcu prirode, samo tri kilometra od magistralnog puta Banja Luka – Gradiška, osam kilometara od Gradiške (graničnog prelaza).

 

U pitanju je vještačko jezero koje je nastalo osamdesetih godina prošlog vijeka iskopavanjem šljunka. Adaptacija i upotreba u turističke svrhe je započela devedesetih godina, a kompleks je svake godine sve uređeniji i pruža više sadržaja svojim posjetiocima. Kompleks jezera se zapravo sastoji od tri jezera (jednog velikog i dva mala) ukupne površine 8 hektara, a njegova dubina iznosi sedam metara.

  • Mjesto u prirodi
  • Restoran
  • Sportske aktivnosti

Šta nudimo

Izaberite ponudu koja najbolje odgovara Vašem ukusu i budžetu

Jezero je okruženo hrastovom i jasenovom šumom koja stvara divan opuštajući ugođaj u svim godišnjim dobima…

Predivno uređena plaža sa raznim zabavnim sadržajima, odvojena od djela za sportski ribolov.

Kompleks u svom sastavu ima vještačko jezero za sportski ribolov, teniske terene, kao i stazu za šetnju i trčanje koja okružuje jezero.