Kupalište

Kupalište

Osvježenje u čistom i prirodnom okruženju

Jezero Laminci posjeduje uređenu plažu za kupanje i osvježenje u ljetnim danima, ili jednostavno uživanje u predivnom pogledu na jezero i okolinu u svim godišnjim dobima.

Kupanje u jezeru je besplatno za sve posjetioce. Kupalište je fizički odvojeno od dijela za sportski ribolov, za vaše potpuno opuštanje. Voda u jezeru je veoma čista i sve u jezeru i u njegovoj okolini je strogo ekološko i u skladu sa prirodom, bez korištenja ikakve hemije. Tokom cijele godine analiziraju se voda i tlo. Dosadašnji rezultati provedenih analiza govore o prvom i drugom kvalitetu vode.

Spas u vodi, od visokih temperatura, nalaze i djeca i stariji. Osim osvježenja u vodi, vaše tijelo biće okupano suncem, pa ćete atraktivnu preplanulu boju imati već nakon prvog dana boravka na ovom jezeru…

Uredjena plaža

Ono što posebno privlači posjetioce u vrelim ljetnim danima jeste naša lijepo uređena plaža u neposrednoj blizini lokala gdje možete poručiti osvježavajuća alkoholna i bezalkoholna pića.

Odvojeno od djela za ribolov

Bitno je napomenuti da je plaža fizički odvojena od dijela predviđenog za sportski ribolov, za Vaše maksimalno opuštanje.